Kriella krill olaj lágykapszula

Kriella kri

Ha a Kriella krill olaj versenyre hívná a halolajat, illetve egyes táplálék- és étrendkiegészítő hatóanyagtartalmát, hatásmechanizmusát, több „versenyszámban” is dobogós helyen végezne. Az Omega-3 zsírsavak új nemzedéke a krill olaj. A halolajjal való összevetés kapcsán „testhosszal” nyert!

A krill norvég szó, magyarra fordítva közel sem lírai jelentést kapunk, de nem ez a lényeg.
Krill = bálnaeledel.

 

 

A krillek apró rákocskák, elsősorban az Antarktisz jeges, mondhatni: szűz vizeiben élnek. Tekintélyes nagyságú rajaik az élelemlánc alapját képviselő fitoplanktonokat fogyasztják. Ez biztosítja, hogy a krillek „kosztja” nem tartalmaz semmiféle, emberi számlára írható környezetszennyező anyagot.

 

Szervezetünk számára az egyik nélkülözhetetlen anyag az Omega-3 zsírsav, agyunk szárazanyagtartalmának egyik alkotóeleme. Nos, a krill olaj a leghatékonyabb Omega-3 bázis. Nem csak ezért örülünk felfedezésének, hanem mert egyedülálló módon „viselkedik”, köszönhetően grandiózus antioxidáns kapacitásának. A krill olajban az ún. asztaxantin alapú antioxidánsok, A- és E-vitaminok, flavonoidok csokra rendkívül előnyös szervezetünknek.

 

A Kriella Krill-olaj lágykapszula antioxidativ hatásai:

Az antioxidánsok az Omega-3 zsírsavakkal együtt beépülnek a másodpercenként keletkező 10millió(!) új sejt sejtmembránjába, fokozva annak stabilitását, visszaverve a szabadgyökök energiarabló támadásait – megelőzve az idő előtti sejthalált, és a sejtmagba kódolt átörökítő információk torzulását. A krill olajjal stabil, hatékony sejtmembránok jönnek létre, ez különösen fontos, hiszen a sejtműködés mindennek alapja!

(Kis kitérő: a szabadgyökök igen nagy reakcióképességű, ingatag, rövid életű molekulák, melyek stabilizálódásához egy másik elektron szükséges. Ezt a „facér” elektront szervezetünk bármely ép sejtjéből képes elvonzani, felvenni, ha valami meg nem állítja. Az antioxidánsok azok a „sorompók”, melyek feláldozzák elektronjaikat, sok ép molekulát megmentve.

 

A Kriella krill olaj kapszula sokat segít a(z):

 • környezeti ártalmak kivédésében (napsugárzás, dohányzás, stressz, gyógyszerek, krónikus megbetegedések, melyeket általában szabadgyök-képzés kísér)
 • rákos folyamatok megelőzésében
 • öregedési folyamatok fékezésében
 • erek védelmében
 • trombózis megelőzésében (gátolja a vérlemezkék összetapadását)
 • korrigálják a zsíranyagcserét (csökkentik a Tryglycerid-, LDL-, és VDL-szintet)
 • megelőzik, mérséklik a gyulladásos folyamatokat
 • akadályozzák az allergének hatásait

 

Már a magzatra is előnyös hatással lehet, hiszen az Omega-3 zsírsav:

 • fontos az agy fejlődéséhez
 • erősíti az immunrendszert
 • fejleszti a konjunktív tevékenységeket

 

Miért hasznos a Kriella krill olaj gyerekeknek:

 • gyerekek legalább fele nem tolerálja a halolajat, a halas íz, illetve visszaböfögés miatt
 • 14 éves korig egy kapszula fedezi a szükséges hatóanyagtartalmat a maximális hatás eléréséhez
 • asztaxantin tartalma acélozza immunrendszerét
 • lányoknál csökkenti a menstruációs görcsöket
 • megkönnyíti a tanulást, értelmi képességeik hatványozottabban működhetnek az Omega-3 zsírsavnak köszönhetően (friss kutatások szerint javult a gyermekek figyelme, koncentrálóképessége, memóriája, különb lett felfogóképességük)

Az agy fejlődési grafikonja 14 éves korig meredeken emelkedik – az Omega-3- bevitel különöse fontos!

 

Zseni lesz a gyerekem a krill olajtól?

Sajnos (vagy szerencsére) ezzel nem kecsegtethetem, kedves Érdeklődő, de az bizonyos, hogy az Omega-3 segítséget ad, hogy a gyermekek értelmi képességei jobban fejlődjenek.

Tény: kimutatták, azoknak a gyerekeknek, akiknek étrendjét megfelelő mennyiségű Omega-3-mal „turbózták” fel, jobb lett a problémamegoldó, és koncentráló képességük, illetve gyorsabb lett a felfogásuk. 8-9 évesek között végzett felmérések alapján: a rendszeresen Omega-3-hoz jutó gyermekek 81%-a jobban olvasott, 67%-a jobban írt, 74%-a pedig jobb eredményeket ért el matematikából.

Hazai tapasztalatok is rendelkezésre állnak (szülők, tanárok), így még hitelesebben alátámasztható a krill olaj, az Omega-3 rendkívüli hatása.

Váljék gyermekeink egészségére, és a mi nyugalmunkra!

Külön kiemelném a krill olaj koleszterincsökkentő hatását. A koleszterin (kevesen tudják) akkor hat károsan az erekre, ha oxidálódik. Mivel a koleszterin potenciális szabadgyök-csali, meg kell akadályozni, hogy oxidálódjon.

A krill olaj Omega-3 zsírsava olyan, degeneratív betegségek ellensége, mint a reuma, arthritis, neurodermi­tis, allergiák, orbus Crohn, pikkelysömör, rák, sklerosis multiplex és egyéb autoimmun betegségek.

Szervezetünk Omega-6 Omega-3 zsírsav arány nagyon fontos! Sportolók, akik rengeteg fehérjét fogyasztanak, az krill olaj segítségével elérhetik a legoptimálisabb arányt.

 

  Megvásárolom a terméket  8.900,- Ft-ért

 

A Kriella Krill olaj lágykapszula összetevői:

Omega-3 zsírsav (DHA és EPA)

Ugyan az, ami megtalálható a hidegvízi halakban, mint lazac, makréla, hering és szardínia. A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van az Omega-3 rendszeres bevitelére. Az Omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozás, mind az érrendszeri betegségek, mind az ízületi gyulladások tekintetében. További előnyök jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr.

Foszfolipidek

A Krill olajban az Omega-3 foszfolipid formában vagy speciális zsírmolekulaként található, mely lehetővé teszi a szervezetnek a jobb felszívódását és hasznosítást, szemben a hal olajjal,ahol az Omega-3 trigliceridhez kötve található, mely kevésbé képes az emberi szervezetben a felszívódásra.

Asztaxantin

Az egyik legerősebb antioxidáns. Ez egy piros pigmens ami néhány tengeri élőlényben található, beleértve a homárt, lazacot, a garnélákat és a rákokat. A Krill ehhez a táplálékul használt fitoplanktontól (alga) jut hozzá. Az Asztaxantin adja a Krill olaj piros színét és teszi lehetővé a hosszú eltarthatóságát, megtartva előnyős tulajdonságát. 400x hatékonyabb, mint az E-vitamin és 25x, mint a karotin. Az antioxidánsok, mint az Asztaxantin lelassítják és megszüntetik az oxidációs folyamatokat a szervezetben. Ráadásul semlegesítik a DNS-károsító szabadgyököket.

 

Adagolás

Naponta 2x1 kapszula.

 

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 2 kapszula

 • Tengeri foszfolipid 450 mg
  - ebből Omega-3 foszfolipid 70%
 • Omega-3 zsírsav 250 mg
  - ebből eikozapentaénsav(EPA) 120 mg
  - ebből dokozahexaénsav(DHA) 70 mg
  - ebből az Omega-3-on felül 60 mg
 • Astaxantin (antioxidáns) 100 µg

Energia tartalma: 10 kcal/ 40 kJ.

Mentes: mesterséges színezékek, tartósítók, élesztő, glutén, keményítő és laktóz. Hozzáadott sót és cukrot nem tartalmaz.

 

Figyelem!

Terhesség, szoptatás, gyógyszerszedés, legfőképpen antikoagulánsok, mint Warfarin vagy Heparin, rákfélék vagy haltermékek iránti allergia vagy egészségügyi állapot esetén szedése előtt kérje ki orvosa tanácsát.
A Krill elvétve tartalmazhat tengeri élőlény fehérjét.
Nem vegetáriánus termék.

Származási hely: Norvégia